Skip to Content
Etsi

KESTÄVÄ KEHITYS

Rehellisyys on meille tärkeämpää kuin täydellisyys, ja pyrimme tekemään paremmin joka päivä. Kun lanseerasimme Authentic Beauty Conceptin, kestävyys oli meille lähellä sydäntä oleva aihe.

Sustainability

KESTÄVÄ KEHITYS

Aitous, vilpittömyys ja läpinäkyvyys ovat osa DNA:tamme. Olemme sitoutuneet edistämään kiertotaloutta ja huolehtimaan jalanjäljestämme sekä kehittämään jatkuvasti pakkauksiamme, tuotteiden ainesosia ja sosiaalista vaikutustamme – koska aidosti välitämme kauniista planeetastamme. Kestävän kehityksen vanavedessä mekin haastamme itseämme ja etsimme uusia tapoja kehittyä, askel askeleelta. Lähde Authentic Beauty Conceptin matkassa kohti entistä kestävämpää tarjontaa, löytöretkelle uusien mahdollisuuksien ja vaikuttavien muutosten maahan. Oletko mukana?

You need to accept cookies to play this video

TAVOITTEEMME

Brändinä uskomme, että voimme vaikuttaa jopa pienillä teoilla. Kun yhdistämme kaikki yksittäiset toimet ja toimimme yhdessä yhteisönä, voimme saada aikaan todellisen muutoksen ja ottaa isompia askeleita kohti oikeaa suuntaa.

Our Goals
Energy & Climate

Energia & ilmasto

Hillitsemme vaikutuksiamme planeettaan pienentämällä hiilijalanjälkeämme ja käyttämällä vihreää energiaa. Vähennämme CO2-päästöjä 65 %:lla tuotetonnia kohti vuoteen 2025 mennessä. Vähennämme CO2-päästöjä 75 %:lla ja hankimme 100 % sähköstä uusiutuvista energianlähteistä vuoteen 2030 mennessä. Olemme ilmastopositiivisia vuoteen 2040 mennessä.

 • HUOLELLA VALITUT AINESOSAT

  Halusimme sisällyttää kestäviä elementtejä tarjontaamme; uskomme, että tämä tarkoitti helpon ja vakiintuneen tien välttämistä ja sen sijaan tuotteiden kehittämistä ajatuksella. 

  HUOLELLA VALITUT AINESOSAT 

 • HARKITUT PAKKAUKSET

  Kyse ei ole vain siitä, mitä tuotteen sisällä on. Olemme myös keskittyneet varmistamaan, että Authentic Beauty Conceptin pakkaukset ja materiaalit ovat mahdollisimman kestäviä tinkimättä laadukasta ja ulkonäöstä. 

  HARKITUT PAKKAUKSET 

 • OLE OSA TÄYTTÖVALLANKUMOUSTA

  Jos et koskaan lähde kotoa ilman suosikkikestokahvikuppiasi ja kangaskassia niin onnittelut, olet jo osa täyttövallankumousta! 

  PRODUCTS 

 • Sosiaaliset hankkeet

  Brändinä uskomme, että voimme kaikki vaikuttaa pieninkin teoin. Kun yhdistämme kaikki nuo yksilölliset ponnistelut ja tulemme yhteen yhteisönä, voimme saada aikaan todellista muutosta – ja ottaa suurempia askelia oikeaan suuntaan. 

  Sosiaaliset hankkeet 

 • Kestävä kehitys liikkeissä

  Koska uskomme, että muutos tulisi alkaa #authenticbeautymovement-yhteisöstämme, teemme yhteistyötä kumppanisalongeiden kanssa kestävien salonkikäytäntöjen parissa. 

  Kestävä kehitys liikkeissä 

 • VEGAN BLOW-DRY

  Mitä tulee kestävään kehitykseen me uskomme, että vähemmän on enemmän. Siksi uskomme ammattitaitoisen hiustenkuivauksen voimaan 

  SUSTAINABILITY VEGAN BLOW-DRY 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ