Skip to Content
Etsi

LIITY TÄYTTÖVALLANKUMOUKSEEN

#EVERYREFILLCOUNTS

Jos et koskaan lähde kotoa ilman suosikkikestokahvikuppiasi ja kangaskassia niin onnittelut, olet jo osa täyttövallankumousta! Vaikka kierrättäminen on hyvä juttu niin meidän mielestämme uudelleenkäyttäminen ja uudelleentäyttäminen on vieläkin parempaa. Voisi ajatella, että kierrätys alkaa lopusta, on tarpeen päästä "eroon" tuotteesta. Uudelleentäyttö sulkee ympyrän edistäen kiertotaloutta ja antaen meille mahdollisuuden kanssa "päästä eroon" osa tuotteen elinkaarta. Uudelleentäyttö sulkee silmukan ja edistää kiertotaloutta ja antaa meille mahdollisuuden vähentää muovin kertakäyttöä. Siksi lanseerasimme täyttöasemat valituissa kampaamoissa ympäri maailmaa, koska kestävä kehitys on meille sydämen asia, teemme kaikkemme sen eteen ja tiedämme, että se on tärkeä arvo myös sinulle.

KESTÄVÄ KEHITYS

Aitous, vilpittömyys ja läpinäkyvyys ovat osa DNA:tamme. Olemme sitoutuneet edistämään kiertotaloutta ja huolehtimaan jalanjäljestämme sekä kehittämään jatkuvasti pakkauksiamme, tuotteiden ainesosia ja sosiaalista vaikutustamme. Kestävän kehityksen vanavedessä mekin haastamme itseämme ja etsimme uusia tapoja kehittyä, askel askeleelta, siksi olemmekin ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että olemme tuoneet uudelleentäytön arkiseksi vaihtoehdoksi ja näin myös vastuullisesti sitoutuneet kestävän kehityksen arvoihin.

Täyttöasemamme tarkoituksena on kannustaa vähentämään, uudelleen käyttämään ja kierrättämään, näin lisätä tietoisempaa kulutusta sekä edistää kestävämpää lähestymistapaa hiustenhoitoon. Ensimmäiset täyttöasemat tulivat #AuthenticBeautyMovement lippulaivaliikkeisiin vuonna 2020 kun halusimme esitellä uutta konseptiamme. Olemme kehittäneet täyttöasemaamme ja voimme tarjota kaikille kampaamoille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen uudelleentäytettäviä tuotteita huolimatta siitä minkä kokoinen liike on tai missä se sijaitsee. Kertakäyttöisen muovin haitat ovat nousseet kaikkien tietoisuuteen ja sen eteen on alettava toimia heti. Haluamme vauhdittaa tätä muutosta tekemällä helpoksi sen, että jokainen voi tehdä osansa ja näin antaa panoksensa planeettamme hyväksi.

Näin uudelleentäyttömme toimii

Tuo oma shampoo tai hoitoainepullo takaisin liikkeeseen ja se täytetään suosikkituotteellasi. Yksinkertaista!

You need to accept cookies to play this video

SUSTAINABILITY REFILL

Erityiset uudelleentäyttöön suunnitellut pullot on valmistettu 90% kierrätysmuovista (PCR plastic). Se on muovia, joka on ollut jo olemassa ja jonka olemme laittaneet jo kierrätykseen. Jokainen 250ml jälleenmyyntipulloa voidaan käyttää uudelleen vähintään viisi kertaa, jolloin syntyy 83% vähemmä muovia*. Pulloissa on Forest Film -etiketit (ensimmäinen puupohjainen kalvotarramateriaali, jolla on ISCC** sertifiointi), joissa on kaikki tieto mitä tarvitset.

Uudet Refill Bar -täyttöasemamme viiden litran täyttöpullot on valmistettu 50 % kierrätysmuovista. Lisäksi etiketit ovat Forest Film -materiaalia. Myös pumppu on uudelleenkäytettävä.

Lisää kampaamokäyntisi yhteyteen myös Refill Bar -täyttöasemalla vierailu. Se on tilaustyötä, se on parempi

valinta planeetallemme ja saat edelleen korkealuokkaiset ammattilaisen suosittelemat hoitotuotteet.

 

*(vrt. ostettaessa tavallista Authentic Beauty Concept:in 250 ml jälleenmyyntipulloa)
** International Sustainability and Carbon Certification (sertifiointistandardi kaikille biopohjaisille raaka-aineille ja uusiutuville energialähteille)

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ