Skip to Content
Etsi

HARKITUT PAKKAUKSET

Kyse ei ole vain siitä, mitä tuotteen sisällä on. Olemme myös keskittyneet varmistamaan, että Authentic Beauty Conceptin pakkaukset ja materiaalit ovat mahdollisimman kestäviä tinkimättä laadukasta ja ulkonäöstä.

KESTÄVÄ KEHITYS

Esittelyssä 80% kierrätysmuovi

Sanotaan, että sisältö ratkaisee. Meidän mielestämme myös ulkopuolella on väliä, kun puhutaan tuotepakkauksista. Otimmekin vuonna 2021 ison harppauksen pulloinemme ja purnukoinemme*: lanseeraamme pakkaukset, jotka ovat 80 %:sesti kierrätysmuovia (Post-Consumer Recycled). Kierrätysmuovi on valmistettu muovista, joka on jo olemassa jossain päin maailmaa. Se luo vaihtoehtoista käyttöä sellaiselle, josta pyrimme pääsemään eroon, ja estää sitä päätymästä kaatopaikalle, meriin tai jonnekin muualle ympäristöön minne se ei kuulu.

Näin voimme edistää kiertotaloutta, jossa muovista ei koskaan tule jätettä, mikä kannustaa kaikkia todella miettimään uudelleen, millä tavoin muovia suunnitellaan, käytetään ja uudelleenkäytetään. Ottamaan ison askeleen oikeaan suuntaan, pois nykyisestä lineaarisesta osta-käytä-hävitä–mallista vaan sen sijaan pidentämään tuotteen ja sen pakkauksen elinkaarta. *poislukien mini-tuotteet

Recyclability 

Pullomme, purkkimme ja kantemme ovat kierrätettäviä, ja ne ovat myös uudelleenkäytettäviä; olemme jo nähneet joissakin #AuthenticBeautyMovement -kampaamoissa käytettävän pakkauksia luomaan koristeellisia kukkaruukkuja!

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ