Skip to Content
Etsi

Laita hiuksesi hehkumaan

Tutustu uuteen Glow Spray Serumiin

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Esittelyssä Glow Spray Serum: Uusi innovaatio hoitamaan värjättyjä hiuksia

Olemme innoissamme esitellessämme uusimman tulokkaan Glow-valikoimaamme - Glow Spray Serum, uraauurtava, hiuksiin jätettävä suihke, on suunniteltu suojaamaan, säilyttämään ja korostamaan värjättyjen hiusten hehkua. Tämä lanseeraus merkitsee merkittävää edistysaskelta sitoutumisessamme tarjota hiustenhoitoratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa tämän päivän kuluttajan vaatimuksiin, vaan tekevät sen myös kestävän kehityksen ja innovaation näkökulmasta.

Hydrate
Hydrate

You need to accept cookies to play this video

Hydrate
Hydrate

Inspiraatio Glow Spray Serumin taustalla

Glow Spray Serumimme sai inspiraationsa hiusten värjäämisen eloisasta maailmasta ja sen ainutlaatuisista haasteista. Ymmärtäen värin ilmaisun tärkeyden identiteetille ja itsevarmuudelle, olemme luoneet tuotteen, joka vastaa sekä kampaajien että kuluttajien keskeisiä tarpeita. *Noin 75 prosenttia aikuisista naisista ja 18 prosenttia miehistä käyttävät hiusta värjääviä aineita, mikä korostaa tuotteiden tarvetta, jotka voivat pidentää hiusten värin eloisuutta ja kestoa.

*The Art of Expression: Navigating the World of Hair Color by Ontario Business Jan, 2024 | Medium Must-Know Hair Dye Statistics [Recent Analysis] • Gitnux

Haasteet hiusvärin ylläpitämisessä

Hehkuvan hiusvärin tavoittelu kohtaa usein haasteen sen eloisuuden ja kiillon ylläpitämisessä. Sellaiset tekijät, kuten UV-säteily, lämpökäsittely ja voimakkaat tuotteet, voivat kaikki vaikuttaa värin haalistumiseen. Tässä astuu esiin Glow Spray Serumimme – tarjoten vegaanisen ratkaisun, joka ei ainoastaan torju näitä haasteita, vaan myös vastaa hiusten hoitamisen trendeihin, joissa tuotehyödyt tiivistetään yhteen monitoimituotteeseen.

Hydrating Jelly Mask

Monipuolinen ratkaisu, jossa on biologisesti suunniteltuja ja laboratoriossa kasvatettuja ainesosia

Glow Spray -seerumimme on osoitus innovatiivisten, laboratoriossa kasvatettujen ainesosien, kuten Ruby Algae -levän ja Deep-Sea Water Ferment -aineosan, voimasta; Bioteknologian avulla voimme käyttää niukkoja tai tuskin saatavilla olevia kasveja tavalla, joka vastaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen. Nämä ainesosat eivät ainoastaan ​​auta suojaamaan hiuksia saasteilta ja UV-altistuksen negatiivisilta vaikutuksilta, vaan ne myös vahvistavat hiusta, parantavat kosteuspitoisuutta ja lisäävät värin kestävyyttä ja kiiltoa. Lisäksi seerumi sisältää lämpösuojan jopa 230°C asti, tarjoten monipuolisen ratkaisun värjättyjen hiusten moniin haasteisiin.

Hydrating Jelly Mask

You need to accept cookies to play this video

Anna hiustesi hehkua

Kutsumme sinut kokemaan Glow Spray Serumia, hiuksiin jätettävää hoitosuihketta, joka on suunniteltu suojaamaan modernin elämäntyylin vaikutuksilta samalla kun se korostaa hiustesi luonnollista kauneutta. Olitpa sitten ammattilainen, joka haluaa nostaa liikkeesi palvelujaan uudelle tasolle, tai kuluttaja, joka etsii monipuolista ja tehokasta tuotetta kotihoitoon, Glow Spray Serum tarjoaa ratkaisun, joka on yhtä innovatiivinen kuin kestävän kehityksen arvojen mukainen.

Tutustu eroon Glow Spray Serumilla - missä luonto kohtaa tieteen tavoitellessaan säteileviä ja terveen näköisiä hiuksia.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ