Skip to Content
Etsi

MINDFULLNESS JA PALUU JUURILLE

On yleisesti tunnustettu tosiasia, että päähieronta on kampaamokäynnin kohokohta - joten miksi hiuspohja jää niin vähälle huomiolle heti, kun lähdemme kampaajamme hoitavista käsistä?

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Viisi minuuttia pesupaikalla ei ole pelkästään rentoutumista ja hemmottelua. Kampaajat tietävät myös, että hiuspohjan hoito on terveen hiusrutiinin perusta. Hellävaraiset hiustuotteet auttavat, mutta terve hiuspohja rakentaa juuret vahvoille ja kauniille hiuksille, joten eikö se ansaitsisi vähän lisähuomiota?

Hydrate

Käytämme aikaa ja vaivaa ihonhoitorutiineihin ja niiden suunnitteluun, kun kyse on kasvoista ja kehosta. Mutta hiuspohjaan huolenpitomme ei useinkaan ulotu, vaikka se on itse asiassa osa ihoamme. Muualla kehossa olevan ihon tavoin hiuspohja hyötyy puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja kosteutuksen muodostamasta tasapainosta, mikä ylläpitää sen terveyttä. 

Hiuspohjan iho on herkempi kuin iho muualla kehossa, lisäksi hiuspohjassa on enemmän tali- ja hikirauhasia sekä karvatuppia. Se on siis jo alunperin herkkä, ja kun tähän yhdistetään tuotejäämät, kova vesi ja muotoilun aikana kohdistuva ylimääräinen lämpö, ei ihme, jos päänahka tuntuu aralta.

Jos sinulla on tapana aloittaa ihonhoitorutiinisi rauhoittavalla ja korjaavalla naamiolla, miksi et noudattaisi samaa logiikkaa hiuspohjaan, ja ravitsisi sitä annoksella ihonhoidon tehoaineita? Tee hiustenpesusta mini-spa-hetki käyttämällä uutuuttamme, Hydrating Jelly Maskia. 
Hiero maski rauhallisin, mutta vakain liikkein kaikkialle hiuspohjaan. Taivaalliselta tuntuva hiuspohjan hieronta toimii lisäksi kuin räätälöity kasvohoito: se edistää ja vilkastuttaa verenkiertoa. 

Koostumukseltaan raikkaan kevyt Hydrating Jelly Mask tuo hiuspohjaan ja hiuksiin annoksen kosteutta sisältämiensä spirulinan ja aloe veran ansiosta. Se jättää hiuspohjan hyvin hoidetun tuntuiseksi, suojaa ulkosilta rasitteilta, palauttaa kiillon tehden hiuksista terveen näköiset.

Hydrating Jelly Mask
Bare Cleanser

Kuten suosikkiputsarisi kasvoille, uusi Bare Cleanser on spirulinaa sisältävä shampoo. Se on täydellinen ensimmäinen askel hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen. Sen koostumus auttaa kosteuttamaan stressaantuneita hiuksia ja herkkää hiuspohjaa antaen sille suojaa. Allergiaystävällinen. Sopii kaikille hiuksille ja hiuspohjille. Hajusteeton koostumus on myös ECARF-sertifioitu (European Center for Allergy Research Foundation). 

 

Täynnä hyvän olon aineksia ja inspiroitunut vuosituhansia vanhoista kauneusrituaaleista, Detoxifying Scalp Mud on luonnollinen mineraalisavi, joka sisältää C-vitamiinia ja virkistävää inkivääriä. Se kantaa mukanaan herkkien vihreiden teelehtien tuoksua, tarjoten todellisen pakomatkan hetken.

Varovasti vispatun mutaan luodakseen täydellisen koostumuksen, Balancing Potionin kaava sisältää rambutanin ja tasapainottavan ginsengin kompleksin täydentämään rauhoittavaa rituaalia, joka mahdollistaa todellisen ajan itselle.

Päänhieronnan aikana tämä erityinen yhdistelmä stimuloi myös verenkiertoa, minkä vuoksi olemme esitelleet uusia hierontaliikkeitä työskentelemään yhteistyössä uusien tuotteiden kanssa; loppujen lopuksi mindfulness alkaa juurista.

Detoxifying Scalp Mud

Nämä uudet hiuspohjan rituaalit voit kokea kampaamossa. Ne auttavat sinua löytämään yhteyden itseesi uudelleen; suodattamalla pois huonot asiat, lukitsemalla hyvät ja mahdollistamalla täydellisen rentoutumiskokemuksen – sekä terveen näköiset, kiiltävät hiukset ja elinvoimaisen hiuspohjan. Pieni lisähoito hiuspohjalle ei vain rauhoita ja ravitse ihoa; se myös edistää ”parempia hiuspäiviä” ja hiusten terveempää kasvua. Hiuspohjasi merkitsee – joten anna itsellesi ansaitsemasi hoito.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ