Skip to Content
Etsi

HUOLELLA VALITUT AINESOSAT

Halusimme sisällyttää kestäviä elementtejä tarjontaamme; uskomme, että tämä tarkoitti helpon ja vakiintuneen tien välttämistä ja sen sijaan tuotteiden kehittämistä ajatuksella.

KESTÄVÄ KEHITYS

Jotta voisimme toteuttaa tämän vision, valitsimme huolella valitut vegaaniset ainesosat, jotka eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja, keinotekoisia väriaineita ja mineraaliöljyjä. Jopa 95% ainesosistamme on peräisin luonnollisesta lähteestä**, mukaan lukien kookos- ja jojobaöljyt, sheavoi, Reilun kaupan violettiriisiuute ja biohajoava tärkkelys. Silkkisen pehmeän hiuksen saavuttamiseksi silikonit on korvattu kasvipohjaisilla ainesosilla – tarkemmin sanottuna raketista ja kookoksesta peräisin olevilla alkaaneilla sekä kestävällä guarilla. 

Olemme myös käyttäneet kestävää guaria, jolla on hyvä biohajoavuus; täydellinen esimerkki kiinnostuksestamme valita ainesosia läpinäkyvän arvoketjun perusteella. Guar tunnetaan parhaiten hoitavana ainesosana, joka parantaa hiusten tuntua. Valitsemamme kestävä guar tarkoittaa, että voimme saavuttaa korkean suorituskyvyn samalla kun olemme tietoisia sosiaalisesta vastuustamme.

Lue lisää Sustainable Guar -hankkeestamme täältä.

Uskomme vegaanisiin koostumuksiin

Yhdessä kasvipohjaisten ainesosien kanssa luomamme tuotteet tarjoavat tinkimättömiä tuloksia. Tuotteemme eivät sisällä mikromuovihelmiä tai eläinperäisiä ainesosia**, emmekä tee eläinkokeita.

Olemme myös erittäin iloisia siitä, että kaikki nykyiset vegaaniset tuotteemme on rekisteröity Vegan Society™:n kanssa!

Lue lisää Vegan Society™:sta

Olemme PETA sertifioituja

Olemme ylpeitä, että olemme vihdoin PETA sertifioituja ja tarjoamme vain korkealuokkaisia vegaanisia hiusten hoito ja -muotoilutuotteita

Lue lisää PETA

You need to accept cookies to play this video

Luonto kohtaa tieteen

Ainesosamme yhdistävät parhaat puolet luonnosta ja tieteestä, käyttäen puhtaita ja yksinkertaisia raaka-aineita, jotka ovat mahdollisimman luonnollisia tinkimättä suorituskyvystä ja käyttökokemuksesta. On joitain ainesosia, joita ei voida ottaa luonnosta tai niitä ei voida ottaa luonnosta muuttumattomina.

Authentic Beauty Conceptissa näitä ainesosia on puhdistettu ultraääniuuttamisella sekä höyrytislauksella, puhtaiden ja tehokkaiden raaka-aineiden aikaansaamiseksi. Tämä on hyvin hellävarainen tapa uuttaa luonnollisia ainesosia: kasviainesosat ympäröidään ultraääniaalloilla, jotta kasvisolut avautuvat ja saadaan tiivistetty ainesosapitoisuus. Tämä hellävarainen menetelmä säilyttää näin ollen niiden hyödyt. Pitoisuudet tislataan sitten höyryllä ilman voimakkaiden kemikaalien lisäämistä, jotta saadaan uutettua ainesosien todellinen olemus.

*Based on ISO 16128

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ