Skip to Content
Etsi

ENHANCE AUTHENTIC BEAUTY IN ANY MOMENT

Authentic Beauty Concept on omistautunut luomaan aidon kauneuden ympärille kokonaisvaltaisen kokemuksen. Se tarkoittaa, että tavoittelemme enemmän kuin vain hiuksia – we go beyond hair. Pidämme mielen, kehon ja sielun yhteyden etualalla kaikessa, mitä teemme. Huolella valituin ainesosin, persoonallisin tuoksuin ja kampaamon mindfulness-hetkin.

Enhance Authentic Beauty in any moment

MINDFUL EXPERIENCE

Kokonaisvaltainen kokemus syntyy kehittämiemme tuotteiden ja kampaamoelämysten kautta. Erityisen innoissamme olemme Beyond Hair -tuoteryhmästä, monikäyttöisistä hybridi-innovaatioista, jotka vahvistavat Authentic Beauty -maailmaa.

Olemme jo lanseeranneet nimikkotuoksumme, Eau de Toiletten: hiuksille ja vartalolle luodun unisex-tuoksun, joka mukautuu omaan yksilölliseen tuoksuusi sen sijaan, että peittäisi sen. Esittelemme nyt ylpeinä uuden Enhancing Water -suihkeen kasvoille ja hiuksille. Rambutania sisältävä, raikas koostumus on kevyt mutta hoitava antaen tarvittavaa kosteutta kasvoille ja hiuksille. Suihkuta hiuksiin, vartalolle tai kasvoille, kun tarvitset raikastusta. Täydellinen tuote myös hiusten uudelleen muotoiluun tai föönauksen alle. Ihana tapa herätellä mieli: kuvittele suihkaus ikään kuin heleänä kellon kilahduksena, joka ilmoittaa hieronnan päättymisestä.

Eau de Toilette
Hand & Hair Light Cream

Kolmas monikäyttöinen innovaatiomme on Hand & Hair Light Cream. Voiteen sisältämä bakuchioli ravitsee ja suojaa ihoa ja hiuksia miellyttäen aisteja elegantin puhtaalla tuoksullaan. Olemme kehittäneet koostumuksesta kevyen ja välittömästi imeytyvän, joten vaikka voidetta ei juuri havaitse, se toimii tuoden pehmeyttä ja sileyttä. Työstät voidetta sitten hiussuortuviisi tai levität sitä iholle ihanan rauhoittavan käsihieronnan avulla, saat ammattilaistason kauneutta sormin tuntuvin tuloksin.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ