Skip to Content
Etsi

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

PUHTAAT KOOSTUMUKSET

Authentic Beauty Concept

COMMUNITY

Ajatuksella valmistetut hiustenhoitotuotteet ovat yhdistelmä huipputekniikkaa, huolellisesti valittuja aineosia ja osa jatkuvaa löytöretkeä. Tässä artikkelissa kerromme, miten nämä palaset löysivät paikkansa Authentic Beauty Concept -tuotteiden tehokkaisiin koostumuksiin.

Lähes aikojen alusta asti ihminen on halunnut säilyttää hiuksensa terveinä ja hyväkuntoisina. Kulttuurit ympäri maailmaa ovat käyttäneet jo pitkään kasvien voimaa saadakseen kiiltävät hiukset. Hiuksiin on levitetty pähkinöiden ja siementen öljyjä, hedelmälihaa sekä murskattuja yrttejä. Ajan kuluessa, kun ymmärryksemme ja osaamisemme tieteestä ja tekniikasta on kehittynyt, olemme löytäneet kehittyneempiä menetelmiä näiden luonnon raaka-aineiden hyödyntämiseksi. Samanaikaisesti myös aineosat ovat kehittyneet alkeellisista yhdistelmistä huippulaatuisiksi raaka-aineiden yhdistelmiksi. Authentic Beauty Concept -tuotteet on valmistettu yhdistämällä niihin luonnollisia uutteita tehoaineiksi, esimerkiksi Hydrate-tuotesarja kuiville hiuksille sisältää mango- ja basilikauutetta. Mangon tiedetään sisältävän runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Kun taas basilika tunnetaan sen tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista. Lue eteenpäin ja saat tietää, miten nämä aineosat on uutettu ja puhdistettu, kiitos edistyneen tieteen!

Ihan ensimmäisenä tutustuimme ja etsimme tietoa kasvitieteellisten aineosien perinteisistä käyttötarkoituksista sekä miten luonnon omia kauneudenhoitotuotteita oli käytetty ympäri maailman. Määritimme jokaisen aineosan tehokkuuden sekä soveltuvuuden ja etsimme täydelliset parit vastamaan hiusten erityisiin tarpeisiin. Kun tuotevalikoimamme kasviperäiset aineosat oli valittu, veimme ne tuotteidemme koostumuksiin ja lopputuloksena oli Authentic Beeauty Concept -tuotesarja. Tuotteiden  raaka-aineet on puhdistettu käyttämällä ultraäänipuhdistusta sekä höyrytislausta. ne ovat hellävaraisia tapoja uuttaa luontaisia aineita: kasviainesosat altistetaan ultraääniaalloille, jotta kasvin solut aukeavat saadaksemme halutun ainesosan. Sen jälkeen ainesosat uutetaan höyryn avulla ilman vahvoja kemikaaleja, jotta ainesosan todellinen olemus tulee esiin. Samaan tapaan kuin tuoksulle luodaan ydin. Tällä eco-sound® -prosessilla on useita hyötyjä. Kylmä uuttaminen on vähäenergistä ja hellävaraista, siitä syntyvät sivuvirrat voidaan kierrättää ja mikä tärkeintä, lämpöherkät molekyylit säilyvät.

Kuvittele mango. Et ehkä halua, että sen hedelmäsokerit, sitkeät kasvikuidut tai ylimääräinen vesi on osa hiustuotettasi. Yksi tapa kerätä mangon vaikuttavat aineet on murskata hedelmät raa’alla voimalla mutta samalla tässä prosessissa saatetaan menettää arvokkaita molekyylejä. Toinen vaihtoehto on keittää hedelmälihaa kunnes siitä saadaan paksu sose mutta tämä saattaa tuhota lämpöherkät komponentit. Mutta mitä jos ravistaisit koko hedelmää niin hellästi, että jokainen kasvikalvo hajoaa ja vapauttaa sen sisällön? Tätä eco-sound® -teknologia tekee mango- ja basilikauutteelle tai Mangifera Indica ja Ocimum Basilicum, nimet, jotka löydät aineosaluettelosta. Näitä aineosia löydät Authentic Beauty Conceptin Hydrate-tuotelinjasta, joka kosteuttaa ja hemmottelee normaaleja ja kuivia hiuksia.

Authentic Beauty Concept käyttää huolellisesti ja tarkoituksellisesti valittuja aineosia. Me uskomme siihen, että se mitä jätetään pois on yhtä tärkeää, kuin se mitä laitetaan tilalle. Teimme tietoisen valinnan eivät tuotteemme sisällä silikoneja, sulfaatteja*, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai keinotekoisia väriaineita. Lisäksi onnistuimme tekemään 28 tuotteeseen 31 tuotteesta vegaanisen koostumuksen ja teemme kovasti töitä sen eteen myös kolme viimeistä tuotetta saadaan toteutettua vegaanisina.  Haluamme valmistaa tuotteemme täysin rehellisesti. Esimerkiksi, vuodesta 2017 lähtien olemme tukeneet Sustainable Guar Initiative - hanketta, joka parantaa tuhansien intialaisten guarin viljelijöiden toimeentuloa läpinäkyvällä arvoketjulla. Tuotteissamme guaria** käytetään hoitavana aineosana, joka parantaa kammattavuutta ja hiusten tuntua.

Lue lisää myös muista raaka-aineistamme, jotka tekevät jokaisesta tuotelinjasta erityisen.

All Hair Types

Toinen esimerkki huolella valituista aineosistamme löytyy kaikille hiustyypeille sopivasta Deep Cleansing Shampoosta. Olemme lisänneet  shampoon koostumukseen Reilun kaupan violettia riisiuutetta, jokaon eettisesti hankittu Kaakkois-Aasiasta. Riisiuute-yhdistelmä auttaa imemään rasvaisuutta ja epäpuhtauksia niin hiuksista kuin hiuspohjasta.

Hydrate

Hydrate

Mango- ja basilikauutteen lisääminen kuivia hiuksia hellivän tuotesarjan  koostumukseen olisi perustelua ihan vain tuoksun vuoksi mutta nämä raaka-aineet sisältävät myös vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi niillä on antioksidanttisia ja tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia ja nämä ominaisuudet ovat huikea lisä tuotteisiin.

Amplify

Tiesitkö, että va-va-voomin lisääminen hiuksiisi on yhtä helppoa kuin lisätä pieni buusti terveellisyyttä aamupalaasi? Näiden tuotteiden koostumus sisältää vihreä tee -uutetta ja ripauksen virkistävää limeä antamaan hiuksille tuuheutta ja rakennetta.

Amplify
Replenish

Replenish

Superfood-tietäjät tietävät, että vaahterasiirappi ja pekaanipähkinät eivät ole ainoastaan hyvä välipala vaan myös vegaanisia voiman ja energian lähteitä. Vaahtera- ja pekaanipähkinäuutteet ovat superfood -ainesosia Replenish-tuotesarjan koostumuksissa, joka takaa vahvat ja kiiltävät hiukset.

Glow

Taatelii ja kaneli kuulostaa herkulliselta yhdistelmältä mutta nämä raaka-aineet tunnetaan myös muotoilevista, kiinteyttävistä, kosteuttavista, energisoivista, rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Näiden vegaanisten välipalojen uutteet korostavat ja antavat kiiltoa värjätyille hiuksille värjättyjen hiusten tuotelinjassa.

Glow
Glow

Embrace Styling

Onnistuimme luomaan tehokkaat muotoilutuotteet, jotka kulkevat käsi kädessä puhtaiden hoitotuotteidemme kanssa, mutta helppoa se ei ollut. Muotoilutuotelinjamme tähtinä loistavat sheavoi, kookosöljy ja kaolinsavi.

* sulfate surfactants
** Guar Hydrxypropyltrimonium Chloride

MORE ABOUT AUTHENTIC BEAUTY MOVEMENT

  • LÖYDÄ SOPIVA TUOTE

    Tutustu Authentic Beauty Concept hoito- ja muotoilutuotteisiin sekä ota selvää mitkä sopivat hiuksillesi parhaiten.  

    TUOTTEET 

  • ETSI LÄHIN KAMPAAMO

    Löydä sinua lähin Authentic Beauty Concept -kampaamo. Etsi kaupungin tai postinumeron perusteella. 

    ETSI LÄHIN KAMPAAMO 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ