Skip to Content
Etsi

Voimaannuttavaa koulutusta:

Liiketoiminnan kehittäminen

Nyt on juuri oikea aika puhua liiketoiminnasta, koulutuksesta ja menestyksestä. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT on kuratoinut useita koulutusohjelmia, joiden tarkoituksena on tehdä liikkeestäsi tehokkaampi ja kannattavampi.

Koulutus

Uuden "Business Upskilling" -koulutuksen avulla osallistujat oppivat rakentamaan kattavan suunnitelman yritykselleen ja luomaan parhaita käytäntöjä, jotka haastavat, motivoivat ja inspiroivat kaikenlaisia työtiimejä.

Digitaalisen näyteikkunasi optimointi

Vangitse potentiaalisten asiakkaiden huomio sosiaalisen median avulla.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SOCIAL MEDIA POWER WORKSHOP tarjoaa sinulle kaksi erittäin tehokasta tapaa kasvattaa seuraajamäärääsi ja liiketoimintaasi:

* Yksityoskohtaiset vaiheet ja strategia kohdistetun seuraajamääräsi kasvattamiseksi

* Kuinka luoda huolellisesti valikoima aitoa sisältöä, jonka avulla saat liikkeeseesi uusia asiakkaita.

Verkostoidu

Tässä koulutuksessa liikkeenomistajat ja huippuhiusmuotoilijat paljastavat yhteiset arvonsa.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REAL EXPERT INSIGHTS -seminaari kokoaa yhteen vaikutusvaltaiset kampaajat ympäri maailmaa jakamaan parhaimmat vinkkinsä ja rehellisiä oivalluksia liiketoiminnan menestyksestä.

Tehokkaampaa liiketoimintaa

Tutustu yksinkertaisiin käytäntöihin lisätäksesi liikevaihtoa, asiakaskäyntejä ja tuotemyyntiä.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BUSINESS BOOST -kurssi opettaa menetelmiä, jotka luovat päivittäisen rutiinin ja rohkaisevat asiakasuskollisuutta. Saat myös vinkkejä kuinka kasvatat tiimin luovuutta motivoivan lähestymistavan avulla.

Tehosta jälleenmyyntiä

Luo kokonaisvaltainen käyntikokemus liikkeessäsi.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BEYOND HAIR -seminaari näyttää, kuinka asiakas on kaiken ytimessä. Opi kuinka olla läsnä asiakaskohtaamisissa ja miten hemmotella asiakasta Memento-hoidoilla. 

Kysy lisää omalta AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT -edustajaltasi saadaksesi lisätietoja uusimmasta koulutustarjonnasta ja työpajoista alueellasi. 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
LUE LISÄÄ