Skip to Content
Etsi

YHTEISÖMME TAPAAMINEN

YHTEISÖ

Yhteisömme on Authentic Beauty Conceptin ydin, koska ihmiset ovat olennainen osa toimintaamme. Puhumme #AuthenticBeautyMovementista, koska uskomme, että brändimme ulottuu tuotteita pidemmälle, ja että samanhenkisten ihmisten merkityksellisen yhteisön vaaliminen on meille kaikille paras tapa oppia ja kasvaa. Kun kokoonnumme yhteen, teemme suuria asioita. Yksi tapa, jolla teemme tämän, ovat inspiroivat ja vuorovaikutteiset tapaamiset. Näiden tapaamistemme tarkoituksena on kokoontua yhteen inspiroitumaan, herättelemään luovuutta ja käynnistää tärkeitä keskusteluja.

You need to accept cookies to play this video

Tapasimme edellisen kerran kasvokkain vuonna 2019 eli ennen pandemiaa. Tämän vuoden tapaamistamme oli odotettu. Saimme toivottaa tervetulleeksi 160 vierasta Hampuriin. Vieraamme saapuivat ympäri maailmaa ja kahden päivän aikana saimme yhdessä uppoutua Authentic Beauty Conceptin maailmaan. Tapaamisemme päätavoitteena oli tietenkin yhdistää uudelleen yhteisöämme ja inspiroitua heidän näkemyksistään. Ja mikä olisi ollut sen parempi tapa kuin järjestää kahden päivän ajaksi luentoja muun muassa oppimisesta ja itseilmaisusta, unohtamatta autenttisien hiustyylien luomista.

Jokainen luova prosessi alkaa kipinästä, ja meidän yhteisön kokoontuminen alkoi sarjalla inspiroivia stailauskoulutuksia. Näitä tilaisuuksia juonsivat vierailevat tähtemme. Look & Learn -koulutukset tarjosivat oivalluksia, mutta myös käytännön työskentelyä. Global Creative Advocatemme Hester Wernert-Rijn näytti osaamistaan luonnollisiin viimeistelyihin, kun taas USA:n Advocate Evan Joseph jakoi kiharien hiusten osaamistaan leikkauksiin, viimeistelyihin ja hoitoihin. Meikkitaiteilija Juliette den Ouden kertoi näkymyksiään modernista kauneudesta.

Hiusten lisäksi saksalainen meikkitaiteilija Helge Branscheidt näytti miten luodaan tämän hetken kuumin meikkitrendi "no-make-up" -meikkilook.

PuolalainenAdvocatemme Marta Zawislanska ja Authentic Beauty Concept -kouluttaja Asia Żuchowicz vetivät yhdessä digitaalisen workshopin, jossa inspiroiduttiin seuraavan päivän kuvauksia varten.

Uusilla ideoilla varustautuneena osallistujillamme oli mahdollisuus luoda omat autenttiset hiustyylit yhdessä valokuvaajan ja ammattilaisista kootun tiimin kanssa studiossa. Päästessään työskentelemään kuvauksia tehneiden ammattilaisten rinnalla, osallistujamme saivat mahdollisuuden hyödyntää edellisenä päivänä opittua käytännössä ja pääsivät tuottamaan upeita kokonaisuuksia, jotka taltioitiin videoihin sekä valokuviin. Lopputuloksissa nähtiin kaikkea hauskoista ennen ja jälkeen -muutoksista aina todella tunnelmallisiin mood-videoihin.

Authentic Beauty Concept -yhteisö on aina ollut tärkeässä roolissa kaikessa tekemisessämme. Aina kun meillä on mahdollisuus tuoda heidät yhteen haluamme myös kuulla heidän ajatuksiaan ja ideoitaan tuleviin tuoteinnovaatioihinsekä saada heidän näkemyksiään siihen mikä toimii ja mikä ei, sillä he ovat niitä, jotka työskentelevät tuotteidemme kanssa joka päivä. Täydellinen tapa viettää aikaa yhdessä on mielestämme kuunnella ja oppia toisiltamme.